Denlo Europe B.V.

Bezoek- en postadres:
Terminalweg 15, 3821 AJ Amersfoort

Telefoon: +31 (0)33 2030510

E-mail: info@denlo.nl

Openingstijden:
Ma t/m vr van 9.00 - 16.30 uur

IBAN: NL59RABO0351055185

Contactformulier

 

Service

Verzending
Onze producten worden binnen 2-3 werkdagen verzonden. Wij verzenden met DPD. Het kan voorkomen dat DPD wegens drukte de afleverdatum niet haalt. Je ontvangt van DPD een mail waar wordt aangegeven waar en wanneer het pakket wordt bezorgd.
Verzendkosten
Bestellingen boven de € 80,00 (incl. BTW) worden gratis verzonden in Nederland, België en Duitsland. Onder de € 80,,00 zijn de verzendkosten Nederland € 15,13 .
Portokosten België en Duitsland  € 18,15
Factuur
Van je bestelling ontvang je een factuur. Op deze factuur staat een specificatie van je bestelling met daarbij het bedrag per besteld product. De factuur wordt per mail naar je verzonden.
Betaling
Bij het afronden van je bestelling kun je voor de betaalwijze IDEAL, Creditcard, Bancontact (Belgie) of overschrijven kiezen. Snel, veilig en betrouwbaar. Na ontvangst van de betaling zullen we de bestelling gereed maken en naar je verzenden.
Niet goed en dan?
Wij doen onze uiterste best om de bestelling naar volle tevredenheid naar je te versturen. Desondanks kan het voorkomen dat je niet tevreden bent of dat er iets mis is met je bestelling. Neem daarvoor contact met ons op, dan gaan we dat voor je oplossen.