Denlo heeft veel leuke uitdeelcadautjes.

Denlo heeft een breed en leuk assortiment van uitdeelcadeautjes voor kinderen van 3 tot 12 jaar. Deze uitdeelcadeautjes zijn geschikt voor tandartspraktijken, ziekenhuizen, kinderkappers, scholen of kinderfeestjes.

V1 Speelgoed Automaat Compleet

Speelgoedautomaat

Denlo heeft diverse speelgoedautomaten. Na inworp van een (gratis) muntje kan het kind een leuke verrassing draaien. Deze speelgoedautomaten zijn te vullen met capsules waarin een uitdeelcadeautje zit. Deze speelgoedautomaten zijn uitermate geschikt voor een tandartsenpraktijk, ziekenhuis, kinderkapper, restaurant of gezondheidscentrum. Denlo heeft een groot assortiment van navullingen die geschikt zijn voor een speelgoedautomaat.

 

DNL330 Poetspop ‘Donkey The Monkey’

Poetsdieren

Denlo heeft een breed assortiment poetsdieren. Met deze handpop wordt ieder poetsinstructie een feest. De poetsdieren beschikken over een natuurgetrouw menselijk gebit. Zij zijn ideaal ter ondersteuning van instructie of bij uitleg van een speciale behandeling. Men kan het gebit flossen, er brackets op plaatsen, de mogelijkheden zijn talloos en naar uw eigen idee letterlijk in te vullen. De tong is uitneembaar en als extra surprise, kunnen ze water spuiten. Inclusief grote tandenborstel.